ΑΘΗΝΑ
00:10
|
02.02.2023
«Γνωρίζει η ομοσπονδία, γνωρίζει η ολυμπιακή επιτροπή και το υπουργείο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τη σοκαριστική καταγγελία, της αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Μαρίας Παπάκου, τοποθετήθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS  η Σοφία Μπεκατώρου.

Η εμβληματική αθλήτρια που έγινε σύμβολο κατά της γυναικείας καταπίεσης και της έμφυλης βίας είπε ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Οι φορείς γνωρίζουν. Γνωρίζει η ομοσπονδία, γνωρίζει η ολυμπιακή επιτροπή και το υπουργείο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι, δεν έχουν κληθεί σε απολογία οι άνθρωποι που κατηγορούνται και βρίσκονται σε χώρους με παιδιά» είπε η Σοφία Μπεκατώρου και συμπλήρωσε: «Πρέπει να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε αν γίνονται ή αν δεν γίνονται αυτά αλλά πώς θα σταματήσουν οι συμπεριφορές αυτές και αν θέλουμε έναν υγιή αθλητισμό».

«Νιώθω ότι πρέπει να αντιδράσει το αθλητικό κίνημα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας μηχανισμός που να κινητοποιείται όταν υπάρχουν 37 καταγγελίες. Ξαφνικά αυτές οι αθλήτριες… ξύπνησαν και είπαν κάτι από τη φαντασία τους;», κατέληξε η κ. Μπεκατώρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο

Διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στον «πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ μουσικής, Παύλο Σιδηρόπουλο, θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο 2510 στα Εξάρχεια στις 4/2-5/2/2023.
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγή ΕΣΗΕΑ στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά του Κούγια

Βίντεο τουρκικής απόπειρας εμβολισμού ελληνικού περιπολικού στο Φαρμακονήσι

Σύλληψη 4 ανηλίκων για το μαχαίρωμα 15χρονου

Φάντομ και Θεοδωρικάκος: Την ίδια μέρα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα