ΑΘΗΝΑ
06:33
|
26.04.2024
Καταγγελία πολίτη για μη διεξαγωγή PCR τεστ από το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. «Χρυσές» δουλειές για τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία πολίτη της Κοζάνης που αναπαράγει η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί» μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο πολίτης κάνει λόγο για μη διεξαγωγή PCR τεστ από το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης -λόγω τεχνικών λόγων όπως υποστηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου-, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν την εναλλακτική της διενέργειας του συγκεκριμένου τεστ μόνο σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Τις «χρυσές δουλειές» των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και θεραπευτηρίων επιβεβαιώνουν εξάλλου οι εικόνες συνωστισμού των πολιτών έξω από τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο KozaniMedia, τα περισσότερα διαγνωστικά κέντρα δεν μπορούν να διασφαλίσουν ραντεβού σε κάποιον ενδιαφερόμενο λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης, με αρκετούς να αναμένουν στις ουρές, ενώ ακόμα και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν καθυστέρηση, μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα