ΑΘΗΝΑ
20:12
|
04.05.2024
Σοβαρές ελλείψεις διαθεσιμότητας σε ρολόγια της Rolex εμφανίζει αυτή τη στιγμή η ελληνική αγορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρές ελλείψεις διαθεσιμότητας σε ρολόγια της Rolex εμφανίζει αυτή τη στιγμή η ελληνική αγορά, τόσο στα επίσημα σημεία πώλησης στην οδό Κολοκοτρώνη και στην οδό Βαλαωρίτου, όσο και σε επίσημους συνεργάτες – διανομείς της μάρκας πολυτελών ρολογιών.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου Capital.gr, βασικοί κωδικοί όπως είναι τα Submariner, τα Datejust, τα Daytona και όχι μόνο είναι ουσιαστικά εκτός αγοράς. Μάλιστα, το σύνολο των καταστημάτων λιανικής πώλησης που διαθέτουν τη σειρά της Rolex στην Ελλάδα βρέθηκε χωρίς αποθέματα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Και ξαφνικά, έχουμε μεγάλες ελλείψεις στα Rolex

Επί του παρόντος αναμένονται ορισμένα ρολόγια εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία δεν είναι επισήμως γνωστό τι ακριβώς θα στείλει η ελβετική ωρολογοποιία στην Ελλάδα ούτε και σε τι αριθμό.

Επί του παρόντος μεγάλη ένταση παρατηρείται σε αυξήσεις τιμών στα μεταχειρισμένα ρολόγια της Rolex, όπου κατά περίπτωση μπορεί να συναντήσει κανείς λιανικές τιμές αυξημένες έως και κατά 30% ή και περισσότερο σε σχέση με τα καινούργια ρολόγια. Οι ελλείψεις είναι τέτοιες που εκ των πραγμάτων για να καλυφθεί η ζήτηση δουλεύει η παράλληλη αγορά των μεταχειρισμένων. 

Πηγές: Capital.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα