ΑΘΗΝΑ
07:09
|
03.05.2024
Στρατιωτικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από ελάφι, που τον τρύπησε με τα κέρατά του, και έχασε τη ζωή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απίστευτο περιστατικό στην Ασουνσιόν της Παραγουάης, όπου στρατιωτικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από ελάφι, που τον τρύπησε με τα κέρατά του, και έχασε τη ζωή του.

Ο 42χρονος λοχίας του πεζικού Βίκτορ Ισάσι Φλέτσα άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα της Δευτέρας λόγω των διατρητικών τραυμάτων που του προκάλεσε το ζώο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ένοπλες δυνάμεις.

Το ελάφι, του υποείδους τσιτάλι που ζει στην Ινδία, είχε γίνει δώρο στην προεδρική κατοικία, ανέφερε ο διευθυντής Πανίδας και Χλωρίδας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Φρέντερικ Μπάουερ.

Ο εκπρόσωπος του πεζικού Βίκτορ Ουρνταπιλέτα είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης έπιασαν τη στιγμή που ο λοχίας πλησίασε το ελάφι και εκείνο του επιτέθηκε. Ο Φλέτσα μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Ουρνταπιλέτα είπε ότι δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο παρόμοιας επίθεσης από ζώα που ζουν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου.

Στο παρελθόν στο προεδρικό μέγαρο υπήρχαν, μεταξύ άλλων, στρουθοκάμηλοι και πόνι. Τα ζώα βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο και δεν έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες της προεδρίας.

Πηγές: Reuters, WHBL

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα