ΑΘΗΝΑ
12:35
|
26.04.2024
Διαψεύδει το συμβάν ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπλεξίματα με τον νόμο για μία ακόμα φορά φέρεται να έχει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός, φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, με την οποία συζούν και η γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές υποβάλλοντας μήνυση.

Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Δευτέρας από την 28χρονη ομοεθνή του Πορτογάλου διεθνούς άσου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε την Άμεση Δράση ύστερα από καυγά που είχε με τον Σεμέδο. Η κοπέλα φέρεται να είπε στις Αρχές ότι έφερε τραύματα στην κλείδα και διάφορες άλλες αμυχές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν οδήγησαν την 28χρονη στο οικείο ΑΤ της συνοικίας των νοτίων προαστίων όπου διαμένει με τον Σεμέδο κι εκεί προχώρησε στην καταγγελία. Παρότι η γυναίκα φέρεται στη συνέχεια να ανασκεύασε, σχηματίστηκε δικογραφία για οικογενειακή βία, εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ο Σεμέδο πάντως διαψεύδει το θέμα και λίγα λεπτά αφού κυκλοφόρησε η είδηση για τη σύλληψή του, έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με λεζάντα «παρακαλώ, όχι άλλα ψέματα» σε μία φωτογραφία που τον δείχνει να παρακολουθεί το «Nations Champions».

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο Πορτογάλος αμυντικός είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς είχε γίνει καταγγελία εις βάρος του και εις βάρος ενός καλλιτεχνικού μάνατζερ για τον βιασμό 17χρονης. Ωστόσο μετά την απολογία του στην ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, με εγγύηση 10.000 ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα