ΑΘΗΝΑ
04:36
|
16.07.2026
Βρήκαν φρικτό θάνατο τουλάχιστον 13 άνθρωποι, εκ των οποίων τα επτά παιδιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιο γρήγορη από τις φρενήρεις προσπάθειες των πυροσβεστών αποδείχθηκε μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε σπίτια της συνοικίας Φερμάουν της Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ καθώς προκάλεσε το φρικτό θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων, εκ των οποίων τα επτά παιδιά. Προκάλεσε επίσης σοβαρά εγκαύματα σε τέσσερα άλλα άτομα, εκ των οποίων το ένα παιδί.

Εκπρόσωπος των πυροσβεστών εξέφρασε ανησυχία πως ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί μέσα στις επόμενες ώρες ενώ τόνισε πως κανένα σύστημα ανίχνευσης καπνού δεν λειτούργησε. Πρόσθεσε πως η φωτιά σβήστηκε μέσα σε περίπου 50 λεπτά.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης ανέφερε ότι μονάδες της έφτασαν στο σημείο στις 6.40 το πρωί και διαπίστωσαν ότι φλόγες έβγαιναν από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Το κτίριο ανήκει στην Υπηρεσία Κοινωνικής Στέγης της Φιλαδέλφειας και είχε μετατραπεί σε διαμερίσματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα