ΑΘΗΝΑ
23:33
|
30.04.2024
Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα χωρίς αποζημίωση σε επίπεδο ΜΕΘ, δήλωσε ο Φώτης Τουλγαρίδης, καρδιολόγος στον Ευαγγελισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Δεν γίνεται να συνηθίσουμε τους 70 νεκρούς την ημέρα και να μην λαμβάνονται μέτρα, για μας τους υγειονομικούς αυτό είναι αδιανόητο», επισήμανε ο Φώτης Τουλγαρίδης, καρδιολόγος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1.

Αναλύοντας την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία με ευθύνη των κυβερνώντων, σημείωσε πως οι δημόσιες δομές εδώ και δύο χρόνια έχουν σηκώσει όλο το βάρος της πανδημίας με τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τις ελλείψεις ΜΕΘ, κ.λπ. 

Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα χωρίς αποζημίωση σε επίπεδο ΜΕΘ, διαγνωστικών εξετάσεων, κ.α. προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία, υπογράμμισε, καθώς οι ανάγκες για νοσηλείες αυξάνονται καθημερινά ενώ το υγειονομικό προσωπικό δουλεύει εντατικά εδώ και δύο χρόνια και ταυτόχρονα νοσεί από τον covid. 

Κατήγγειλε πως με ευθύνη της κυβέρνησης, σχηματίζονται τεράστιες ουρές για τη διεξαγωγή τεστ, τα οποία έπρεπε να είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο, ενώ βλέπουμε και τα υγειονομικά πρωτόκολλα να γίνονται λάστιχο, όπως η πενθήμερη καραντίνα για τους νοσούντες υγειονομικούς, προκειμένου να καλυφθεί η υποστελέχωση των νοσοκομείων για την οποία ευθύνονται οι κυβερνήσεις. 

ΠΗΓΗ: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Η απρόσμενη σχέση της βιταμίνης D με το εντερικό μικροβίωμα απέναντι στον καρκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα