ΑΘΗΝΑ
15:12
|
04.05.2024
Λεωφορείο συγκρούστηκε με μικρό λεωφορείο. Πιθανές αιτίες του τροχαίου η περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης και η υπερβολική ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι δύο οδηγοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν τις πρώτες πρωτινές ώρες σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στην Ελ-Τορ, πρωτεύουσα της επαρχίας του Νοτίου Σινά, στην Αίγυπτο, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο και ένα μικρό λεωφορείο με τις πηγές να αναφέρουν ως αίτια την ομίχλη και την υπερβολική ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι δύο οδηγοί.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Κάιρο και κατευθυνόταν προς το Σαρμ ελ Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα, όταν συγκρούστηκε με το μικρό λεωφορείο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Ελ Τορ.

Σημειώνεται ότι πολλά δυστυχήματα σημειώνονται στην Αίγυπτο, όπου η συντήρηση του οδικού δικτύου δεν είναι καλή και δεν τηρείται σε μεγάλο βαθμό ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 7.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία στη χώρα το 2020.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βομβιστικές επιθέσεις σε στρατόπεδα εκτοπισμένων στην ανατολική ΛΔ Κονγκό

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα