ΑΘΗΝΑ
03:21
|
07.05.2024
Μια δασκάλα στις ΗΠΑ φέρεται να κλείδωσε τον θετικό στον Covid γιο της σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου για να προστατεύθεί από την έκθεση στο ιό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια δασκάλα στις ΗΠΑ συνελήφθη αφού φέρεται να κλείδωσε τον θετικό στον Covid γιο της σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου για να προστατεύσει τον εαυτό της από την έκθεση στον ιό καθώς οδηγούσε σε σημείο ελέγχου για κορονοϊό, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η 41χρονη Sarah Beam κατηγορείται ότι έβαλε σε κίνδυνο ένα παιδί.

Ένας μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία αφού άκουσε κάποιον στο πορτμπαγκάζ του οχήματος στις 3 Ιανουαρίου στο σημείο στην κομητεία Χάρις του Τέξας, σύμφωνα με το click2Houston.com.

Η δασκάλα φέρεται να άνοιξε το πορτμπαγκάζ αποκαλύπτοντας το αγόρι που βρισκόταν μέσα.

Η κυρία Beam είπε ότι ο 13χρονος γιος της είχε βγει θετικός στον Covid-19 και τον μετέφερε στο στάδιο Pridgeon για μια ακόμη εξέταση για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι είχε τοποθετήσει τον έφηβο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου επειδή δεν ήθελε να μολυνθεί η ίδια.

Ένας υγειονομικός υπάλληλος της είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τεστ κορονοϊού μέχρι να επιτραπεί στο αγόρι να καθίσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, αναφέρει η θυγατρική του ABC KTRK-TV.

Η κα Beam εργάζεται ως δασκάλα στο λύκειο του Cypress Falls από το 2011, αλλά τώρα βρίσκεται σε διοικητική άδεια, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Cy-Fair ISD δήλωσε: «Το CFPD ειδοποιήθηκε ότι ένα παιδί βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου σε ένα χώρο ελέγχου Covid-19, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

“Οι αστυνομικές αρχές διεξήγαγαν πλήρη έρευνα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ευτυχώς, το παιδί δεν τραυματίστηκε.”

Ο λοχαγός Richard Standifer, του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KHOU 11 ότι το αγόρι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά εάν το όχημα είχε συγκρουστεί.

«Δεν έχω ξανακούσει να βάζουν κάποιο σε πορτμπαγκάζ επειδή βρέθηκαν θετικοί σε οτιδήποτε», είπε ο λοχίας Standifer.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα