ΑΘΗΝΑ
11:12
|
26.04.2024
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (10/1) λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα και τραυματιστούν ακόμη τρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα έπεσε σε προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που ανέσυραν από το όχημα δυο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοτώθηκαν δυο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ δυο ακόμη άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν από δύο λωρίδες.

Πηγές: Thestival.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα