ΑΘΗΝΑ
18:47
|
10.05.2024
Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η ανακαίνιση των προσφυγικών κατοικιών του Δήμου Πατρέων, ύψους 10,8 εκατ. ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκατόν πέντε έργα, συνολικού προϋπολογισμού 340 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται πως 18 από τα έργα αφορούν τον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» συνολικού προϋπολογισμού 104,1 εκατ. ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η ανακαίνιση των προσφυγικών κατοικιών του Δήμου Πατρέων, ύψους 10,8 εκατ. ευρώ.

Δεκαεπτά έργα που αφορούν την αγροτική οδοποιία, συνολικού προϋπολογισμού 47,6 εκατ. ευρώ, που αφορούν στη βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας σε περιοχές όπως του Δήμου Φλώρινας, του Δήμου Μετσόβου και του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021» εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση επτά έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,05 εκατ. ευρώ.

Περιλαμβάνονται, επίσης, στον άξονα προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός», 11 έργα που αφορούν στην «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων», συνολικού προϋπολογισμού 38,7 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνουν δράσεις ανέγερσης και συντήρησης σχολείων, καθώς και τέσσερα έργα που αφορούν στη «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ», συνολικού προϋπολογισμού 4,7 εκατ. ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Ξανά πρωθυπουργός ο Μιχαήλ Μισούστιν (upd)

Υπέρ των δικαιωμάτων της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ ψήφισε η Γενική Συνέλευση

Βραυρώνα: Πατέρας πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια (upd)

Άστεγη Αμερικανίδα ζούσε για ένα χρόνο πίσω από τη φωτεινή πινακίδα μανάβικου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα