ΑΘΗΝΑ
13:15
|
25.04.2024
Αφορμή τα τρικάκια και οι μπογιές που πέταξαν αναρχικοί έξω από το σπίτι του προέδρου της ΕΕΕ Βαγγέλη Μπακέλα απαιτώντας την απελευθέρωση του Χάρη Μαντζουρίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αδυναμία της πολιτείας να εξασφαλίσει «τα στοιχειωδώς επαρκή μέτρα φύλαξης και προστασίας των προσώπων που – ως εκ της θέσεώς τους – εκπροσωπούν την δικαστική λειτουργία» διαπιστώνει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) με αφορμή τα τρικάκια και τις μπογιές που πέταξαν χτες βράδυ έξω από το σπίτι του προέδρου της ΕΕΕ Βαγγέλη Μπακέλα απαιτώντας την απελευθέρωση του αναρχικού Χάρη Μαντζουρίδη.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΕΕ ζητά να εξεταστούν πιθανά ενισχυτικά μέτρα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να αποτραπούν μελλοντικά ανάλογα περιστατικά «που κλονίζουν το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών».

Διαβεβαιώνουν τέλος πως «κάθε ενέργεια βίας ή απειλής» σε βάρος εισαγγελέων  «δεν πρόκειται να κάμψει ούτε κατ’ ελάχιστο το ηθικό και το σθένος τους».

Ποιος είναι ο Χάρης Μαντζουρίδης

Στις 13 Οκτωβρίου 2021 ο Χάρης Μαντζουρίδης προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, έξω από το σπίτι του στα Ιλίσια, καθώς κατονομάστηκε σαν δράστης, που φέρεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία, με αφορμή ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. για ληστεία που έγινε πριν περίπου τρία χρόνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα