ΑΘΗΝΑ
04:58
|
24.04.2024
O Bρετανός πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη για τη συμμετοχή του στη γιορτή στον κήπο της κατοικίας του στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη για την συμμετοχή του στην γιορτή στον κήπο της κατοικίας του στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά την διάρκεια του λοκντάουν τον Μάιο 2020 και δήλωσε ότι κατανοεί την οργή που έχει αυτό προκαλέσει. «Θέλω να ζητήσω συγνώμη. Υπάρχουν πράγματα που δεν κάναμε σωστά και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη».

«Γνωρίζω ότι αισθάνονται οργή με μένα και την κυβέρνηση της οποίας ηγούμαι όταν αποδεικνύεται ότι στην ίδια την Ντάουνινγκ Στριτ οι κανόνες δεν τηρούνται από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τους κανόνες», δήλωσε ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων ο Μπόρις Τζόνσον.

«Πήγα στον κήπο λίγο μετά τις 18.00 την 20ή Μαΐου 2020 για να ευχαριστήσω τις ομάδες του προσωπικού πριν επιστρέψω στο γραφείο μου 25 λεπτά μετά για να συνεχίσω να εργάζομαι», είπε.

«Εκ των υστέρων, σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να πω σε όλους να επιστρέψουν στα γραφεία τους», πρόσθεσε ο ηγέτης των Συντηρητικών.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα