ΑΘΗΝΑ
02:43
|
20.04.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συγκεντρωμένα άτομα αλλά και αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Πατησίων, ενώ έχουν γίνει και έξι συλλήψεις.
¸ñåõíá óôï Ïéêïíïìéêü ÐáíåðéóôÞìéï Áèçíþí, ðñþçí ÁÓÏÅÅ, ðñáãìáôïðïßçóå ç áóôõíïìßá íùñßò ôï ðñùß ôçò ÊõñéáêÞò 10 Íïåìâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συγκεντρωμένα άτομα αλλά και αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Πατησίων, ενώ έχουν γίνει και έξι συλλήψεις.

ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο Α. ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Posted by ΡΑΣ ΕΑΑΚ – ΑΣΟΕΕ on Wednesday, January 12, 2022

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση, μπαίνοντας στο ίδρυμα από την οδό Αντωνιάδου. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, ολιγάριθμη ομάδα νεαρών επιχείρησε να γκρεμίσει τοίχο για να δημιουργηθεί ένα στέκι που θεωρείται παράνομο. Η αστυνομία επενέβη και προχώρησε στις συλλήψεις. Στη συνέχεια, αλληλέγγυοι που αντιδρούσαν σε αυτές, συγκεντρώθηκαν στο σημείο, επικράτησε ένταση και η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών.

Από την πλευρά τους ωστόσο φοιτητικές οργανώσεις διαψεύδουν τα όσα αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. στο πανεπιστήμιο.

«Αναπαράγονται fake news από τα ΜΜΕ, ότι γίνονται επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Αυτό είναι ψέμα, η αστυνομία μπούκαρε με βοήθεια της πρυτανείας, με ΟΠΚΕ και ασφαλίτες και συνέλαβε κόσμο. Η ΝΔ διορίζει λαμόγια σε κρατικές θέσεις, η πρυτανεία τους κάνει πλάτες και αυτοί μιλάμε για άσυλο ανομίας των φοιτητών!», αναφέρεται σε ανάρτηση της αριστερής φοιτητικής οργάνωσης ΡΑΣ-ΕΑΑΚ.

Στα βίντεο που ακολουθούν γίνεται λόγος για αναίτια επίθεση των αστυνομικών στους φοιτητές.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

Posted by ΡΑΣ ΕΑΑΚ – ΑΣΟΕΕ on Wednesday, January 12, 2022

Σημειώνεται ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκεται στο επίκεντρο έντασης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε καθηγητή μέσα σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μάθημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα