ΑΘΗΝΑ
00:09
|
20.04.2024
Κατάληψη στον χώρο της γραμματείας στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή φοιτητές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι επιλογές της Πρυτανείας του ΑΠΘ και της κυβέρνησης φαίνεται πως έχουν θέσει σε κίνηση έναν φαύλο κύκλο καταλήψεων και επανακαταλήψεων στο campus του AΠΘ.

Έτσι, κατάληψη στον χώρο της γραμματείας στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή φοιτητές, ως αντίδραση στην πρωινή αστυνομική επιχείρηση τερματισμού κατάληψης που είχε γίνει σε εργαστήριο του Τμήματος Φαρμακευτικής. Η οποία τελευταία ήρθε ως απάντηση στην εκκένωση από τις αστυνομικές δυνάμεις της 34 ετών κατάληψης στη σχολή του Βιολογικού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

«Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ως πρυτανικό συμβούλιο ότι κάποια άτομα έχουν καταλάβει τον χώρο των γραφείων της Κοσμητείας. Το θεωρώ απαράδεκτο διότι ναι μεν δεν είναι χώρος εκπαίδευσης αλλά είναι χώρος εργασίας και χώρος διοίκησης, όπου υπάρχουν στοιχεία φοιτητών και συναδέλφων, τα οποία είναι απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία του Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή εκτιμούμε την κατάσταση κι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα