ΑΘΗΝΑ
05:53
|
26.04.2024
Μια πρόσφατη έρευνα βρήκε αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο διάσημος φυσικός Έρβιν Σρέντινγκερ ήταν παιδόφιλος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια πρόσφατη έρευνα, που βρήκε αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο διάσημος φυσικός Έρβιν Σρέντινγκερ ήταν παιδόφιλος, συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο Σρέντινγκερ, ο οποίος αναφέρεται ευρέως σήμερα ως ο πατέρας της κβαντικής φυσικής, και ίσως τον θυμόμαστε καλύτερα όλοι για το σκεπτικό του πείραμα το 1935 με την περίφημη γάτα του («Schrödinger’s Cat»), αποκαλύφθηκε πως ήταν παιδόφιλος.

Η ιρλανδική εφημερίδα The Irish Times δημοσίευσε μια αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς τις εκτατικές επιδόσεις του ως «σεξουαλικού άρπαγα» και κατ’ εξακολούθηση κακοποιητή.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς αφορά έναν ερευνητή του οποίου το έργο έφερε επανάσταση στη μελέτη του φυσικού κόσμου και μάλιστα οδήγησε απευθείας στη σημερινή διεθνή ερευνητική φρενίτιδα σχετικά με τον κβαντικό υπολογισμό.

Οι Irish Times ταυτοποίησαν νεαρά κορίτσια με τα οποία ο Σρέντινγκερ είχε σχετιστεί, συμπεριλαμβανομένου ενός 14χρονου στο οποίο ο φυσικός ασέλγησε αφότου έγινε ο δάσκαλός της στα μαθηματικά.

Ο Σρέντινγκερ, ο οποίος πέθανε το 1961, παραδέχτηκε πολύ αργότερα πως κατέστησε έγκυο το κορίτσι όταν εκείνη ήταν 17 ετών και αυτός σαράντα. Δυστυχώς, η κοπέλα έκανε μια κακή έκτρωση που την άφησε στείρα για όλη της τη ζωή, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Αυστριακός φυσικός προσπάθησε επίσης να συνάψει σχέση με ένα ακόμη κορίτσι, 12 χρόνων. Μαρτυρίες για αυτό υπάρχουν στο προσωπικό του ημερολόγιο όπου σημειώνει πως εκείνη ήταν «από τους ανεκπλήρωτους έρωτες της ζωής μου».

Ο Σρέντινγκερ κρατούσε ειδικό αρχείο και ημερολόγιο για τους «έρωτές του», δικαιολογώντας τις πράξεις του και υποστηρίζοντας ότι είχε κάθε δικαίωμα να σχετίζεται με τις ανήλικες εξαιτίας «της ιδιοφυΐας» του.

Ο Βάλτερ Μουρ, συγγραφέας της βιογραφίας του φυσικού με τίτλο «Schrödinger, Life and Thought», είπε ότι η στάση του απέναντι στις γυναίκες «ήταν ουσιαστικά αυτή ενός άνδρα με ακραίες απόψεις αρσενικής υπεροχής».

ΠΗΓΗ: Futurism.com

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα