ΑΘΗΝΑ
01:58
|
20.04.2024
«Κάνει κάτι που λίγοι παίκτες θα είχαν τα κότσια να κάνουν»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δική του οπτική για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο WION. Ο Έλληνας πρωταθλητής, υποστήριξε ότι ο Σέρβος τενίστας «Σίγουρα παίζει με τους δικούς του όρους και κάνει κάτι που λίγοι παίκτες θα είχαν τα κότσια να κάνουν, ειδικά αφού το ATP ανακοίνωσε συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να εισέλθουν στη χώρα οι αθλητές»

Όσον αφορά τον ίδιο δήλωσε πως «δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία -δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από την μετάβασή του στην Αυστραλία, ο Τσιτσιπάς είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson και στη συνέντευξή του ανέφερε: «εγώ επέλεξα έναν δρόμο, ο Νόβακ έναν άλλο, αλλά δεν σημαίνει ότι ο δικός μου είναι σωστός και ο δικός του λανθασμένος».

Πρόσθεσε επίσης ότι, πιστεύει πως ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του, ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι η μηχανή σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα» είπε χαρακτηριστικά. 

Να σημειωθεί πως ούτε σήμερα θα ανακοινωθεί, όπως όλα δείχνουν, η απόφαση των Αυστραλών για απέλαση ή μη του Τζόκοβιτ και ο Σέρβος άσσος, που συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση του τουρνουά, συνεχίζει να προπονείται εντατικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα