ΑΘΗΝΑ
22:35
|
13.08.2022
Ατέλειωτο το πάρτι και ανεξάντλητη η φαντασία των χρηστών του Τουίτερ με τα χάσταγκ #δικό_σας_συνάδελφοι και #γ@μιέσ@ι Μητσοτάκη. Αφορμή έδωσε και πάλι ο Χρήστος Δάντης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άφθονες στιγμές γέλιου ζει και πάλι η ελληνόφωνη μικρή-μεγάλη κοινότητα του Τουίτερ, κάνοντας πρώτο σε τάσεις το χάσταγκ #δικό_σας_συνάδελφοι με πάνω από 44.400 ευφάνταστες (οι περισσότερες…) αναρτήσεις.

Η επαναφορά της γνωστής φράσης του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη, που έκανε σάλο το περασμένο καλοκαίρι, επανήλθε δριμύτερη.

Εικόνα

Οι αφορμές ουκ ολίγες.

Μία η παράταση των μέτρων, μεταξύ των οποίων και εκείνο που προβλέπει την παράταση της απαγόρευσης της μουσικής, που ενόχλησε σφόδρα τον καλλιτέχνη.

Μία η χτεσινή πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1,οι Έλληνες χρήστες του Τουίτερ έστησαν γλέντι με αφορμή την ενόχληση του γνωστού τραγουδιστή για την παράταση της απαγόρευσης της μουσικής σε διασκέδαση και εστίαση.

Με αυτή την αφορμή, στήθηκε και η σχεδόν συνειρμική «γέφυρα» ανάμεσα στο χάσταγκ «Δικό_σας_συνάδελφοι» και στο λίγο παλιότερο «γ@μιέσ@ι Μητσοτάκη».

Κάπως έτσι,το «πάρτι» ξεκίνησε στο λεπτό.

Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, το Τουίτερ πλημμύρισε με εφήμερες «μαντινάδες» που όλες κατέληγαν στο υπαινικτικό “δικόσαςσυνάδελφοι”.

Οι «κόντρες»των ευφάνταστων χρηστών του Τουίτερ σε φαντασία, συνδυασμούς και αναφορές έκαναν το χάστανγκ ανάρπαστο.

Μερικές τυχαίες επιλογές που κάναμε από τις χιουμοριστικές (και ενίοτε αιχμηρές) μαντινάδες των χρηστών του Τουίτερ, αρκούν, για να σας ανοίξουν την όρεξη και να αρχίσετε την περιήγηση στο πέλαγος του χάσταγκ #δικό_σας_συνάδελφοι…

https://twitter.com/ATzanakopoulos/status/1481780075628478467

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιβάτες πλοίου εντόπισαν πτώμα στη θάλασσα ανοιχτά της Κέας

Λιακούλη: Η κυβέρνηση κούνησε οριστικά το μαντήλι στους δημοκρατικούς πολίτες

Προηγείται ο Οντίνγκα στην προεδρική κούρσα της Κένυας

Επίθεση στον Ρούσντι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα