ΑΘΗΝΑ
19:29
|
17.01.2022
Με αφορμή τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες εις βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου, αλλά και αιτήματα που αφορούν τα μέτρα για την πανδημία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κατάληψη της ΑΣΟΕΕ προχώρησαν φοιτητές σήμερα το πρωί, μετά από απόφαση μαζικής συνέλευσης του φοιτητικού τους συλλόγου «Σωτήρης Πέτρουλας», με αφορμή τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες εις βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές ζητούν δωρεάν επαναλαμβανόμενα rapid test για όλη τη φοιτητική κοινότητα. Ακόμη, αιτούνται να μην αποκλειστεί κανένας φοιτητής από την εξεταστική και να οριστεί ισότιμη εξεταστική για όλους τους φοιτητές με δυνατότητα αξιοποίησης όλων των μεθόδων εξέτασης με Εμβόλιμη εξεταστική για τους επί πτυχίω.

Στην απόφαση τους οι φοιτητές καταδικάζουν την εισβολή της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο και την συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων του καθηγητή της σχολής που απασχολεί τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Στην απόφαση τους οι φοιτητές καταδικάζουν την εισβολή της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο και την συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων του καθηγητή της σχολής που απασχολεί τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Μεταξύ άλλων διεκδικούν:

  • Έξω η αστυνομία από τη σχολή μας! Καμία σκέψη για ένταση της καταστολής ενάντια στους φοιτητές. Καμία σκέψη για πανεπιστημιακή αστυνομία.
  • Όχι στην εγκατάσταση τουρνικέ και καμερών στην ΑΣΟΕΕ. Κατάργηση του νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη. Καμία σκέψη για νέο νόμο-πλαίσιο. Όχι στις διαγραφές φοιτητών.
  • Ο συγκεκριμένος καθηγητής να απομακρυνθεί και η υπόθεση να διερευνηθεί άμεσα από τη δικαιοσύνη. Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της Συγκλήτου από τη συνεδρίαση που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα και να παραιτηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην συγκάλυψη.
  • Να παραιτηθεί ο πρύτανης Μπουραντώνης.
  • Διακοπή μαθημάτων στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
  • Άμεση διαδικασία Συγκλήτου ανοιχτή και σε παρέμβαση προς όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.
  • Η ιδιότητα του καθηγητή να είναι ασυμβίβαστη με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Για τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και την εξεταστική:
1) Δωρεάν επαναλαμβανόμενα rapidtest για όλους τους φοιτητές.
2) Να μην αποκλειστεί κανένας φοιτητής από την εξεταστική! Να οριστεί ισότιμη εξεταστική για όλους τους φοιτητές με δυνατότητα αξιοποίησης όλων των μεθόδων εξέτασης. Εμβόλιμη εξεταστική για τους επί πτυχίω.
3) Όχι στις αλυσίδες μαθημάτων, τα όρια δήλωσης μαθημάτων και τα διάφορα φίλτρα για την εξεταστική.

Πηγή: Foititikanea.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε την παραμονή του Οσμάν Καβαλά στη φυλακή

Στην τελική φάση οι δικαστικές έρευνες για Novartis και τηλεοπτικές άδειες

Αρνητές εμβολίων και στο γερμανικό στρατό

Φονικός σεισμός στο δυτικό Αφγανιστάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα