ΑΘΗΝΑ
20:35
|
19.04.2024
Θρήνος για τον θάνατο της YouTuber και Influencer Αντάλια Ρόουζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε στα 15 της η γνωστή Youtuber Αντάλια Ρόουζ, η οποία έπασχε από την σπάνια ασθένεια του «Benjamin Button». Καταγόταν από το Τέξας και αποτελούσε μεγάλο παράδειγμα για όσους έπασχαν από την ίδια ασθένια. Η ίδια είχε διαγνωστεί με προγηρία Hutchinson-Gilford, μια γενετική πάθηση γνωστή και ως νόσος του «Benjamin Button», όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

Η συγκεκριμένη πάθηση επηρεάζει λιγότερα από 500 παιδιά παγκοσμίως, ενώ κατηγοριοποιείται ως ακραία επιταχυνόμενη γήρανση και έχει μέσο προσδόκιμο ζωής τα 13 χρόνια.

Η αγαπητή Αντάλια Ρόουζ έγινε γνωστή στα Social Media, συγκεντρώνοντας 2,91 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 379.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η οικογένεια της Αντάλια Ρόουζ ενημέρωσε τους ακόλουθους της στο Instagram, ότι πέθανε λόγω της κατάστασής της και της ασθένειας που τη βασάνιζε τόσα χρόνια «12 Ιανουαρίου 2022 στις 7 μ.μ. Η Αντάλια Ρόουζ Γουίλιαμς ελευθερώθηκε από αυτό τον κόσμο. Μπήκε αθόρυβα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωής της απείχε πολύ από αυτό» έγραψε η οικογένειά της στη σελίδα της στο Instagram. «Άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε μεγάλο αποτύπωμα σε όλους όσοι τη γνώριζαν. Δεν πονάει πια και πλέον χορεύει με τη μουσική που αγαπά. Μακάρι να μην ήταν αυτή η πραγματικότητά μας, αλλά δυστυχώς είναι. Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε όλους όσους την αγάπησαν και την υποστήριξαν. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που εργάστηκαν για χρόνια για να την κρατήσουν υγιή. Η οικογένεια θα ήθελε τώρα να θρηνήσει ιδιωτικά αυτή την τεράστια απώλεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Adalia Rose Show (@adalia06)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα