ΑΘΗΝΑ
09:37
|
24.04.2024
«Καρτέρι» έστησαν τρεις κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο. Τον χτύπησαν και έφυγαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, το βράδυ της Παρασκευής, επιστρέφοντας στο σπίτι του στη Γλυφάδα μαζί με φίλο του.

Συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχτηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους και σύμφωνα με την καταγγελία στο Α.Τ. Γλυφάδας, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, «ο ίδιος ο Σεμέδο παρουσιάστηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και κατήγγειλε πως λίγο πριν και ενώ επέστρεφε πεζός στο σπίτι του στην Γλυφάδα, μαζί με έναν φίλο του από νυχτερινή έξοδο, τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τους επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στα χέρια και στα πόδια, ενώ χτύπησαν και τον φίλο του».

Αμέσως μετά την επίθεση, οι τρεις κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Ωστόσο, τα χτυπήματα που δέχτηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να ήταν σοβαρά, αν και στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

5,4 εκ. ευρώ στην Κύπρο έδωσε το Τζόκερ

Από σήμερα το «καλάθι του Πάσχα»

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Εμπρησμός σε ΑΤΜ στα Σεπόλια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα