ΑΘΗΝΑ
15:12
|
18.04.2024
Περίεργος ήχος κάτω από τη γη της Θεσσαλονίκης αναστάτωσε κατοίκους και ειδικούς. Η «μυστήρια» υπόθεση στο ΑΠΘ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας εκκωφαντικός αλλά και μυστήριος ήχος αναστάτωσε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη πριν περίπου ένα μήνα ξεκίνησε να ακούγεται ένας έντονος θόρυβος κάθε βράδυ από τα μεσάνυχτα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, αυτός ο θόρυβος γινόταν ακόμα πιο έντονος το βράδυ.

Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ μετέβη τη νύχτα για έλεγχο στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διευκρινιστεί αν ο θόρυβος προέρχεται από τους αγωγούς και τις σωλήνες που βρίσκονται στο έδαφος

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, την Τετάρτη και την Πέμπτη (12-13/1) στο σημείο βρέθηκαν έμπειρα στελέχη και συνεργεία της ΕΥΑΘ πηγαίνοντας δύο φορές κάθε μέρα (πρωί και βράδυ) επιβεβαιώνοντας ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από το δίκτυο της ΕΥΑΘ, ούτε από την ύδρευση ή το υδραγωγείο ούτε από την αποχέτευση.

Πλέον οι αρμόδιοι σύμφωνα με τις πληροφορίες θα απευθυνθούν στο ΑΠΘ, ζητώντας την πραγματογνωμοσύνη γεωλόγου καθώς είναι δύσκολο να εντοπιστεί το επίκεντρο του ήχου ενώ φέρεται αυτό να προέρχεται από το Σέιχ Σου.

Ηχητικό ντοκουμέντο από το ThessToday
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την αρχειοθέτηση της μήνυσης συγγενών κατά Τριαντόπουλου

Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η 6ήμερη εργασία από Ιούλιο

ΠΟΥ: Ανησυχία προκαλεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο θαλάσσιο ερπετό 202 εκατομμυρίων ετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα