ΑΘΗΝΑ
18:56
|
01.05.2024
Ράκος η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, δηλώνει ότι δεν κάνει πίσω. «Ξεσκέπασμα γνωστού κυκλώματος» τονίζει ο δικηγόρος της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και φέρνουν στο φως γνωστό κύκλωμα, όπως τονίζει και ο δικηγόρος της κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι  που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Από τη Θεσσαλονίκη ήταν το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι, ο οποίος μάλιστα είχε φιλική σχέση μαζί της, ο οποίος μάλιστα είχε φιλική σχέση μαζί της.  Η 24χρονη σύχναζε στο καφέ, όπου εκείνος εργαζόταν και τον γνώριζε καλά.

Η κοπέλα στο πάρτι πήγε με μια φίλη της, η οποία όμως μετά έφυγε. Εκείνη ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όμως, δεν το έβρισκε και πήρε τηλέφωνο τον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι, να τη βοηθήσει.

Ο γνωστός της 24χρονης την έπεισε να γυρίσει πίσω στο πάρτι, εκείνη όμως έκλεισε ένα άλλο δωμάτιο για να πάει να κοιμηθεί. Όπως πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, που ήταν στο πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν πού πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο. Την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε. 

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, δηλώνει χαρακτηριστικά στο thesstoday «Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας. Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, πως «αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω».

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι το άτομο που παραδέχθηκε προ ημερών στον λογαριασμό του στο Instagram το συμβάν, επανήλθε με νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι του έκλεψαν το κινητό και ανέβασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ του.

Πηγή: Με πληροφορίες από Εφ.Συν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα