ΑΘΗΝΑ
10:06
|
23.05.2022
Αφορμή δίνουν τα σχόλια ορισμένων γυναικών σε βάρος της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θέση για την καταδικαστέα στάση ορισμένων γνωστών γυναικών που προσπάθησαν να δημιουργήσουν σκιές και αμφιβολίες γύρω από την 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη πήρε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης.

«Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά» καταλήγει σε σημερινή ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός τραγουδιστής που μέρες πριν είχε κάνει ανάρπαστη άλλη ανάρτησή του στο Τουίτερ με το χάσταγκ #δικό σας συνάδελφοι αποδοκιμάζοντας το μέτρο απαγόρευσης μουσικής σε κέντρα διασκέδασης και εστίασης.

«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!».

Μία από τις δημόσιες αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις σε βάρος της 24χρονης ήταν και αυτή της πρώην Επιτρόπου Καινοτομίας, Έρευνας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2010–2014), Ανδρούλλας Βασιλείου. Η Βασιλείου σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε:

«Και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη? Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραγωδία εν πλω με επτά νεκρούς στις Φιλιππίνες

«Πρεμιέρα» υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Μάτι για την ένταξη στο σχέδιο πόλης

Χαμάς: «Θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την πορεία στην Ανατολική Ιερουσαλήμ»

ΟΗΕ: Για πρώτη πάνω από 100 εκ. οι εκτοπισμένοι των πολέμων στον κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα