ΑΘΗΝΑ
08:53
|
08.08.2022
Το μεσημέρι της Πέμπτης, άνδρες του λιμενικού εντόπισαν σε παραλία της Ρόδου δύο τσουβάλια με συνολικά ενενήντα συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών τύπου «Captagon».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, άνδρες του λιμενικού εντόπισαν σε παραλία της Ρόδου δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, με συνολικά ενενήντα πλαστικές συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου «Captagon».

Λίγο αργότερα εντόπισαν και στο Καστελλόριζο σαράντα συσκευασίες με περίπου 80 χιλιάδες χάπια . Τα σακουλάκια έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας.

Όπως αναφέρει το λιμενικό σε ανακοίνωσή του, «το μεσημέρι της Πέμπτης, 13/1, στο πλαίσιο περιπολίας της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή Κάτω Πέτρες της Ρόδου εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, με συνολικά 90 πλαστικές συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου ”CAPTAGON”, ορισμένα εκ των οποίων αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού νερού. Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται στα εκατόν ογδόντα μία χιλιάδες και οκτακόσια δισκία».

«Παράλληλα, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης ότι εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν σε παραλιακή οδό του νησιού 40 συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών, με εκτιμώμενη συνολική ποσότητα 80.800 τεμάχια.

Από τις μέχρι σήμερα πραγματοποιηθείσες περιπολίες των εμπλεκόμενων Λιμενικών Αρχών δεν εντοπίστηκαν άλλες ναρκωτικές ουσίες. Οι ανωτέρω συσκευασίες έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας.»

ΠΗΓΗ: Left.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απολογείται σήμερα ο 21χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου

Υψηλές θερμοκρασίες και μποφόρ στο Αιγαίο

«Το νου σας, ρεμάλια» (μας ακούνε, ακούστε τους)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα