ΑΘΗΝΑ
08:16
|
23.04.2024
Το πόρισμα της ανάλυσης δείχνει ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα σε συνδυασμό με αλκοόλ. Η κοπέλα φέρεται πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τους ισχυρισμούς της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη μετά την διοχέτευση ναρκωτικών και άλλων ουσιών στον οργανισμό της από τους δράστες φαίνεται πως επιβεβαιώνει το πόρισμα από τις τοξικολογικές αναλύσεις σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, Το Βήμα.

Στο αίμα της κοπέλας φέρεται πως  εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία από προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν σκοπίμως να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Τριανταφυλλόπουλου για την 24χρονη

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανάρτησε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram όπου φαίνεται να έχει στο πλευρό του την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού λέγοντας πως η κοπέλα, ονόματι Γ.Μπ., πήρε την απόφαση να μιλήσει δημοσίως.

Το πόρισμα δείχνει ναρκωτικές και άλλες ουσίες στο αίμα της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

«Το κατηγορητήριο μπορεί να φθάσει ως ισόβια»

Νωρίτερα σήμερα με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Τρίτη ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια» ισχυρίστηκε. 

Εκπρόσωπος αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Μέχρι και ισόβια για το βιασμό της  24χρονης | Typosthes

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους» είπε ο Συμεωνίδης. 

Και αυτός αναφέρθηκε στην τοξικολογική ανάλυση λέγοντας πως εάν δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, όπως είπε και ο δικηγόρος της, τότε «θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια».

Τι είπε ο υπουργός στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος προσερχόμενος στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε σε σχέση με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού από την 24χρονη ότι εμπιστεύεται την αστυνομία θεωρώντας πως μπορεί να κάνει «με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Και συμπλήρωσε:

Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού:  Οι νόμοι είναι για όλους - Να προσέχουμε πως μεγαλώνουμε τα αγόρια μας  (βίντεο)

«Οι νόμοι είναι νόμοι. Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους, όποιοι κι αν είναι αυτοί κι από εκεί και πέρα, τα πορίσματα που θα βγάλει η έρευνα της Αστυνομίας θα αποδοθούν ξανά στη Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Έτσι γίνεται σε μια σοβαρή χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί κι έτσι θα γίνει κι εδώ, στην πατρίδα μας».

Απευθυνόμενος δε προς όλους του πολίτες, είπε χαρακτηριστικά:

«Ας προσέχουμε όλοι πώς μεγαλώνουμε, ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Είμαστε όλοι γονείς. Τα αγόρια μας, όπως και τα κορίτσια μας, πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον. Να υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, ν’ αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα και μια γυναίκα. Και τίποτα άλλο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δέκα νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στη Μαλαισία

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Η «έτσι»

Ο καιρός σήμερα: Λασποβροχές, σκόνη και ζέστη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα