ΑΘΗΝΑ
22:26
|
09.05.2024
Η έκθεση μαρτυρά τη βιαιότητα της επίθεσης, ενώ αποκαλύπτεται πως η άτυχη γυναίκα ήταν συστηματικά θύμα ξυλοδαρμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μέγεθος της φρίκης που έζησε η 40χρονη γυναίκα από την άγρια επίθεση του συντρόφου της αποκαλύπτεται από τα ευρήματα που παρουσιάζονται στην έκθεση του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η έκθεση μαρτυρά τη βιαιότητα της επίθεσης, την ώρα που αποκαλύπτεται πως η άτυχη γυναίκα ήταν συστηματικά θύμα ξυλοδαρμού στα χέρια του 46χρονου.

Ο ιατροδικαστής φέρεται να αναφέρει ότι η γυναίκα είχε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, σπασμένα πλευρά, χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και πολλά χτυπήματα σε επίπεδη επιφάνεια. 

Ο ιατροδικαστής μάλιστα χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά». Σημειώνεται ότι οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή αύριο Πέμπτη, ενώ χθες ο 46χρονος αποδοκιμάστηκε εντόνως από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα