ΑΘΗΝΑ
18:33
|
24.04.2024
Χιλιάδες οδηγοί, ιδίως στην επαρχία Γκαζιαντέπ έχουν μείνει σήμερα για δεύτερη μέρα εγκλωβισμένοι στα χιόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτων και επαγγελματικών φορτηγών παραμένουν σήμερα, για δεύτερη μέρα, αποκλεισμένοι στην οδική αρτηρία Ταρσούς-Άδανα-Γκανζιατέπ της Τουρκίας λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που πλήττει 81 επαρχίες της χώρας από το βράδυ της Τρίτης.

Εικόνα

Ως σήμερα τα ξημερώματα,δυνάμεις του τουρκικού στρατού κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 186 ασθενείς και άλλα ευάλωτα άτομα μεταφέροντάς τους σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ μοίρασαν περίπου 7.000 μερίδες ζεστού φαγητού.

Ο κυβερνήτης του Γκαζιαντέπ, Νταβούτ ΓΚιούλ δήλωσε στο πρακτορείο Αναντολού πως εγκλωβισμένοι στην αποκλεισμένη από το χιόνι οδική αρτηρία παραμένουν πάνω από 2.800 άνθρωποι. Απέδωσε δε το κλείσιμο του δρόμου σε ατυχήματα που προκάλεσαν νταλίκες διαβεβαιώνοντας πως συνεργεία με εκχιονιστικά οχήματα της περιφέρειας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Gendarmerie crews help motorists whose car broke down on a road connecting Antalya to Konya, in Antalya, southern Turkey, Jan. 18, 2022. (AA PHOTO)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα