ΑΘΗΝΑ
10:36
|
17.05.2022
Χιλιάδες οδηγοί, ιδίως στην επαρχία Γκαζιαντέπ έχουν μείνει σήμερα για δεύτερη μέρα εγκλωβισμένοι στα χιόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτων και επαγγελματικών φορτηγών παραμένουν σήμερα, για δεύτερη μέρα, αποκλεισμένοι στην οδική αρτηρία Ταρσούς-Άδανα-Γκανζιατέπ της Τουρκίας λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που πλήττει 81 επαρχίες της χώρας από το βράδυ της Τρίτης.

Εικόνα

Ως σήμερα τα ξημερώματα,δυνάμεις του τουρκικού στρατού κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 186 ασθενείς και άλλα ευάλωτα άτομα μεταφέροντάς τους σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ μοίρασαν περίπου 7.000 μερίδες ζεστού φαγητού.

Ο κυβερνήτης του Γκαζιαντέπ, Νταβούτ ΓΚιούλ δήλωσε στο πρακτορείο Αναντολού πως εγκλωβισμένοι στην αποκλεισμένη από το χιόνι οδική αρτηρία παραμένουν πάνω από 2.800 άνθρωποι. Απέδωσε δε το κλείσιμο του δρόμου σε ατυχήματα που προκάλεσαν νταλίκες διαβεβαιώνοντας πως συνεργεία με εκχιονιστικά οχήματα της περιφέρειας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Gendarmerie crews help motorists whose car broke down on a road connecting Antalya to Konya, in Antalya, southern Turkey, Jan. 18, 2022. (AA PHOTO)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λιβύη: Μάχες στην Τρίπολη – Έφυγε ο διορισμένος πρωθυπουργός

Απετράπη πραξικόπημα υποκινούμενο από τη Δύση στο Μαλί

Απεργούν σήμερα ερευνητές και ερευνήτριες των ΑΕΙ

Ουκρανία: Περίπου 260 στρατιωτικοί έφυγαν από τη χαλυβουργία Αζοφστάλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα