ΑΘΗΝΑ
10:18
|
23.05.2022
«Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ προκαλούν όσα είπε η Γεωργία Μπίκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η 24χρονη κοπέλα, που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, περιέγραψε στον δημοσιογράφο όσα εκτυλίχθηκαν στο πάρτι της Θεσσαλονίκης αλλά και όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες.

Όντας εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η 24χρονη εξηγεί στην συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για να λειτουργήσει αφυπνιστικά στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στη θέση του θύματος. «Αν μπορώ να αποτρέψω μια τέτοια κατάσταση, θέλω να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες να μιλήσουν, να είμαστε πιο προσεκτικές» είπε χαρακτηριστικά. Και λίγο αργότερα επανέλαβε: «Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Ό,τι της έχουνε κάνει να το πει. Να μιλήσει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται. Για μένα αυτή θα είναι η δικαίωση».

«Οργανωμένη μαστροπεία, με υποψιασμένες κοπέλες επαγγελματίες του είδους, αλλά και ανυποψίαστα, αθώα πλάσματα τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που τώρα τα στόματα άνοιξαν και τους περιμένει η κόλαση» γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάζοντας την συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ραϊσί: Εκδίκηση για το αίμα του «μάρτυρα»

Τραγωδία εν πλω με επτά νεκρούς στις Φιλιππίνες

«Πρεμιέρα» υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Μάτι για την ένταξη στο σχέδιο πόλης

Χαμάς: «Θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την πορεία στην Ανατολική Ιερουσαλήμ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα