ΑΘΗΝΑ
15:34
|
20.04.2024
Ξεκάθαρη θέση υπέρ της διαγραφής Παύλου Πολάκη, παίρνει ο Στέλιος Κούλογλου, καθώς, όπως υπογραμμίζει, κάνει ζημιά στο κόμμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της διαγραφής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, παίρνει ο Στέλιος Κούλογλου, καθώς, όπως υπογραμμίζει, κάνει ζημιά στο κόμμα.

Ο Στέλιος Κούλογλου δεν μένει εκεί, αλλά στηλιτεύει και την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε ήδη τα αρμόδια όργανα να είχαν επιληφθεί του θέματος.

“Εδώ και πολύ καιρό ο Παύλος Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα, όχι αναγκαστικά από τον Τσίπρα τον ίδιον, αλλά από τα αρμόδια όργανα”, είπε συγκεκριμένα στο Action24. Πρόσθεσε δε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις παρεμβάσεις του αποπροσανατολίζει από τυχόν κυβερνητικά λάθη «αλλάζοντας το πολιτικό παιχνίδι».

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής στήριξε τις χθεσινές προτάσεις Τσίπρα για αλλαγή του τρόπου εκλογής του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής λέγοντας ότι είναι σε θετική κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, το tvxs.gr που ανήκει στον Στέλιο Κούλογλου με editorial του είχε υποστηρίξει ότι  «Αν δεν υπήρχε ο Πολάκης, η ΝΔ θα έπρεπε να τον ανακαλύψει». Ερωτώμενος για το συγκεκριμένο editorial, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι συμφωνεί αλλά δεν το έγραψε ο ίδιος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα