ΑΘΗΝΑ
23:57
|
30.04.2024
Η πωλήτρια που εργάζεται χρόνια στο εμπορικό τμήμα λαϊκών δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κρατήσει τα χρήματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μάθημα ηθικής παρέδωσε σήμερα μία πωλήτρια στη λαϊκή αγορά του Παπάγου όταν πρωί-πρωί, την ώρα που έστηνε τον πάγκο της, βρήκε κάτω μία δεσμίδα χρηματικού ποσού τυλιγμένο με χαρτί τραπεζικής δεσμίδας δίχως κανένα στοιχείο του νόμιμου κατόχου του.

Η πωλήτρια που έγινε γνωστή με τα αρχικά της Α.Π. και εργάζεται εδώ και χρόνια στο εμπορικό τμήμα λαϊκών αγορών δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κρατήσει τα χρήματα.

Ενημέρωσε αμέσως τον Κώστα Σφύρλα που είναι πρόεδρος της Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών που βρέθηκε στο σημείο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ώστε να παραδώσει τα χρήματα και να ξεκινήσει η αναζήτηση του κατόχου τους.

Την πράξη της εξήρε ο Κώστας Σφύρλας, που είναι παράλληλα και γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ (Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών), λέγοντας πως «η αξιοπρέπεια, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι οι πράξεις εκείνες που αν μη τι άλλο μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι ακόμα υπάρχει ηθική και ανθρωπιά στον κόσμο μας κι αυτό είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα