ΑΘΗΝΑ
11:29
|
20.04.2024
Η 16χρονη κόρη Ισπανού διπλωμάτη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε «πάρτι» που διοργανώθηκε σε ακατοίκητη βίλα.
Un'automobile dei carabinieri all'esterno della villetta dove sono stati trovati i corpi di due anziani coniugi a Venegono Inferiore (Varese), 28 gennaio 2015. ANSA/ ANDREA GIANNI
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 16χρονη κόρη Ισπανού διπλωμάτη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε «πάρτι» που διοργανώθηκε σε ακατοίκητη βίλα, στα βορειοδυτικά προάστια της Ρώμης.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω, κοίταζα τους τοίχους, έπινα και κάπνιζα… δεν ξέρω εάν κάποιος μου έριξε κάτι στο ποτό. Ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω, σαν να είχα εξωσωματική εμπειρία. Θυμάμαι ότι ήμουνα σε ένα δωμάτιο με κάποια αγόρια, που με έπιαναν, με ακουμπούσαν… αντιστάθηκα, αλλά δεν είχα δύναμη… δεν είχα πλήρως τις αισθήσεις μου», αναφέρει το κορίτσι στην κατάθεση του, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

Δέκα ακόμα άτομα, ανήλικοι και ενήλικοι, άνδρες και γυναίκες, κατηγορούνται ότι προμήθευσαν το «πάρτι» με αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν θυμάμαι καν πότε πήγε μεσάνυχτα», αναφέρει η 16χρονη στην κατάθεσή της. «Αγόρια γύρω μου με προσέβαλαν, ένας τραβούσε τα μαλλιά μου, άλλος κρατούσε το κεφάλι μου… Όταν ξύπνησα ένιωσα σαν να είχα hangover από ναρκωτικά, πονούσα παντού. Πήγα στην τουαλέτα και κοίταξα τα πόδια μου.. ήταν γεμάτα μελανιές. Μελανιές είχα και στα χέρια. Είχα ματώσει και φορούσα ένα μπλουζάκι που δεν ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε καν να μιλήσω. Κάθισα και τηλεφώνησα στον πατέρα μιας φίλης μου [σ.σ. το κορίτσι είχε φθάσει στην Ιταλία χωρίς τους γονείς της για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές]. Ήμουν μόνη μου πάνω σε ένα στρώμα χωρίς σεντόνια. Στο σπίτι της φίλης μου, ξέσπασα σε κλάματα, δεν μπορούσα ούτε στον καθρέφτη να κοιταχτώ, ένιωθα αηδιασμένη με ό,τι συνέβη, δεν μπορούσα ούτε το κορμί μου να αγγίξω. Την επόμενη ημέρα μου είπαν ότι ένα αγόρι έδειξε σε όλους τη ματωμένη μπλούζα μου».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων η βίλα στην περιοχή Primavalle ανήκε στον πατέρα ενός εκ των ανηλίκων που μετείχαν στο πάρτι. Ενώ κυκλοφορεί και τοπ σενάριο το «πάρτι» αυτό να μην είναι το μοναδικό, αλλά να έχουν διοργανωθεί κι άλλα. 

Οι αρχές ερευνούν 30 άτομα, ενώ έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούνται οι επικοινωνίες μέσω chat, που είχαν μερικοί από τους «καλεσμένους», μεταξύ αυτών και ανήλικοι. «Θα βρούμε τον μελά μας» γράφει ένας… «Πρέπει να πεις ότι δεν γνωριζόμαστε», απαντά άλλος, «και ότι δεν με είδες να κάνω κάτι»… «Παιδιά, ας συμφωνήσουμε τι θα πούμε…. κανείς δεν την υποχρέωσε, ήταν μεθυσμένη», γράφει ένας τρίτος. Ένας από τους συλληφθέντες, περηφανευόταν λίγες ώρες μετά τον βιασμό ότι έχει το «ματωμένο μπλουζάκι» της κοπέλας. 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 16χρονης έδειξαν την παρουσία κοκαΐνης, στο αίματος, αλλά και μιας ουσίας που έχει τις ίδιες επιπτώσεις με το «χάπι βιασμού».

Πηγές: Domani, La Repubblica

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα