ΑΘΗΝΑ
18:09
|
25.04.2024
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Γκιώνης εξήγησε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, εξαιτίας των αποκαλύψεων για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Γκιώνης εξήγησε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, εξαιτίας των αποκαλύψεων για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Ο ακτιβιστής δέχεται μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο τηλέφωνό του με εκφράσεις όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια» και απειλές ότι «αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ».

Ένα από τα σημεία που έχουν, ιδιαίτερη, σημασία είναι οι αποκαλύψεις ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά site με ανηλίκους.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε πως «είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί (σ.σ. σε Ελλάδα και Κύπρο) ενώ προειδοποίησε ότι αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν. Υπάρχουν άτομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Έκθεση για Τέμπη: Από εύφλεκτο υλικό η έκρηξη-Εξαφάνισαν στοιχεία

Νέα ειδική απεσταλμένη ανθρωπιστικών υποθέσεων των ΗΠΑ, η Λιζ Γκράντε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα