ΑΘΗΝΑ
11:14
|
23.05.2022
Η Σούζαν Κουέ Σμιθ υποχρέωνε την 11χρονη κόρη της να ζει επί τρεις-τέσσερις βδομάδες με το πτώμα του πατέρα της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θα μπορούσε να είναι η κεντρική ιδέα σεναρίου μίας νοσηρής ταινίας θρίλερ. Ωστόσο, η είδηση που έρχεται από την πόλη Ηλέκτρα του βόρειου Τέξας είναι πέρα για πέρα αληθινή: Η Σούζαν Κουέ Σμιθ υποχρέωνε την 11χρονη κόρη της να ζει επί τρεις-τέσσερις βδομάδες με το πτώμα του πατέρα της επειδή φοβόταν πως εάν αποκάλυπτε το θάνατό του, θα της έκαναν έξωση από το σπίτι επειδή ο άνδρας της δεν έπρεπε να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Ένα μέρος του Γολγοθά της 11χρονης έληξε με τη σύλληψη της μητέρας της. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, παραποίηση εγγράφων και μη δήλωση θανάτου.

Νωρίτερα η Σμιθ εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε δηλώσει τον θάνατο του Άλαν Γιουέστ, του πατέρα της κόρης της, από φόβο ότι θα της έκαναν έξωση από το σπίτι της, όπου ο άνδρας υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται.

Μύγες και κακοσμία πτώματος σε αποσύνθεση

Την 1η Δεκεμβρίου, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τέρι Γούτεν επισκέφθηκε το σπίτι, αφότου ενημερώθηκε για την παρουσία μυγών και οσμών που προέρχονταν από το ανοικτό παράθυρο του διαμερίσματος.

Καθώς κανείς δεν του απάντησε όταν χτύπησε το κουδούνι, η ομάδα του εισήλθε στο διαμέρισμα της Σμιθ και ανακάλυψε, στον διάδρομο, το πτώμα, που είχε καλύψει με μια κουβέρτα και σάκους απορριμμάτων.

Χωρίς νερό, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο από σκουπίδια και κρίθηκε “μη κατοικήσιμο”, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, στην οποία είχε πρόσβαση το τηλεοπτικό δίκτυο KFDX-TV, του δικτύου NBC.

Η Σούζαν Κουέ Σμιθ είπε στους αστυνομικούς ότι το πτώμα ανήκε στον πατέρα του παιδιού.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος της στις 13 Ιανουαρίου.

Τη φροντίδα της κόρης της ανέλαβαν οι υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων. Το παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί εξαιτίας των τσιμπημάτων από τα έντομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φαρμακευτική κάνναβη: Πότε χορηγείται με τον… νόμο

Ραϊσί: Εκδίκηση για το αίμα του «μάρτυρα»

Τραγωδία εν πλω με επτά νεκρούς στις Φιλιππίνες

«Πρεμιέρα» υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Μάτι για την ένταξη στο σχέδιο πόλης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα