ΑΘΗΝΑ
15:28
|
26.04.2024
Σπαρακτικές οι φωνές της 19χρονης, που καλεί σε βοήθεια καθώς την χτυπάει ο αστυνομικός σύντροφός της, στο διαμέρισμά τους στον Νέο Κόσμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση, που αποκαλύφθηκε στο Νέο Κόσμο. Οι γείτονες του ζευγαριού στο Νέο Κόσμο άκουσαν τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, που δεν άντεχε τον νέο ξυλοδαρμό από τον 21χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στις πεζές περιπολίες.

Ακούγοντας τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, η οποία φώναζε βοήθεια για να σταματήσει η κακοποίησή της, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Το ηχητικό ντοκουμέντο αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ:

«Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η 19χρονη. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

Από το newsittv

Όλα αυτά συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού στον Νέο Κόσμο και αντίκρισαν τον συνάδελφό τους να κρατά εγκλωβισμένη την 19χρονη, η οποία αρχικά επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα.

Ο αστυνομικός εμπόδισε και προσπάθησε να διώξει τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ακροπόλεως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα