ΑΘΗΝΑ
22:35
|
25.04.2024
Στο στόχαστρο της μαφίας του Μαυροβουνίου φέρεται να έχει μπει ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο στόχαστρο της μαφίας του Μαυροβουνίου φέρεται να έχει μπει ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές της χώρας.

Το υπουργείο εσωτερικών της χώρας έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορίες από την Europol για προετοιμασία απόπειρας δολοφονίας κατά του Βούτσιτς από μία από τις μεγάλες συμμορίες ναρκωτικών του Μαυροβουνίου, η οποία συγκέντρωσε μια εγκληματική ομάδα για να δολοφονήσει τον Πρόεδρο της Σερβίας.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών για την Ασφάλεια και η αστυνομία ταυτοποίησαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας μετά από έρευνα. Επικεφαλής της είναι ο αρχηγός της σπείρας Καβάκων από το Μαυροβούνιο, Ράντο Ζβίτσερ, που στο παρελθόν είχε μπει στη λίστα καταζητούμενων από τις σερβικές αρχές.

«Η έρευνα θα δείξει αν ο Ζβίτσερ συγκέντρωσε αυτή την ομάδα με σκοπό να σκοτώσει τον Βούτσιτς με δική του απόφαση ή αν υλοποίησε τις οδηγίες του πολιτικού του ηγέτη», δήλωσε ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούλιν. Αιτία της εντολής για την απόπειρα δολοφονίας φέρεται να είναι η μάχη κατά της μαφίας των ναρκωτικών.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα