ΑΘΗΝΑ
14:33
|
02.05.2024
Aξιοσημείωτο θεωρείται το γεγονός, ότι ο άνδρας έζησε ύστερα από αυτή την περιπέτεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρας εντοπίστηκε ζωντανός στην καταπακτή των τροχών κάτω από το μπροστινό μέρος ενός αεροπλάνου μεταφοράς εμπορευμάτων, το οποίο έφτασε σήμερα στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, προερχόμενο από τη Νότια Αφρική, ανακοίνωσε η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία.

Οι πτήσεις από το Γιοχάνεσμπουργκ προς το Άμστερνταμ διαρκούν περίπου 11 ώρες, με το φορτηγό αεροπλάνο να πιστεύεται ότι έκανε μία στάση, στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο στη Νότια Αφρική ή στην Κένυα.

Ο άνδρας είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, αν ληφθούν υπόψη οι συνθήκες υπό τις οποίες ταξίδεψε. Ο ίδιος έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η ηλικία και η εθνικότητα του άνδρα δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε κατονομάστηκε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροσκάφος. Εκπρόσωπος σχολίασε, ότι πρόκειται για «πολύ, πολύ ασυνήθιστο» να καταφέρνει κάποιος να επιβιώσει, πετώντας σε τόσο μεγάλο υψόμετρο και σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Με πληροφορίες από BBC, Documento

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα