ΑΘΗΝΑ
23:36
|
04.05.2024
Η «Ελπίδα» κλείνει τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Κλειστά και στην Κόρινθο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η «Ελπίδα» σαρώνει για τα καλά την Ελλάδα και όπως έχει γίνει γνωστό, πολλά σχολεία σε πολλές πόλεις θα κλείσουν τη Δευτέρα, 24/1/22 και Τρίτη, 25/1/22. Μια από αυτές τις πόλεις, που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και τις δυο μέρες είναι η Κόρινθος.

Ο Δήμος Κορινθίων έβγαλε άμεσα ανακοίνωση και ενημερώνει τους πολίτες, ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα είναι κλειστά Δευτέρα και Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας.

«Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

«Αγριεύει» η «Ελπίδα»: Δείτε live την πορεία της

Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ και για την περιοχή μας, κύρια χαρακτηριστικά των οποίων θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγετός και πιθανόν οι χιονοπτώσεις.

Οι ανωτέρω καιρικές συνθήκες καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και ακόμη δυσκολότερη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις αίθουσες με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών χώρων ο οποίος επιβάλλεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πανδημίας.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών».

«Ξαναχτυπά» το 112 σε Αττική και Εύβοια-Επικίνδυνες χιονοπτώσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα