ΑΘΗΝΑ
19:19
|
04.05.2024
Στην Αττική η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε όλους τους δρόμους εκτός από τη Λεωφόρο Πάρνηθας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διακόπηκε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο Οικονοφύτων, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όλα τα υπόλοιπα οχήματα κυκλοφορούν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, ισχύει η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών στην παλαιά ΕΟ Αθηνών- Θηβών από το ύψος του πρατηρίου καυσίμων «Cyclon» στο ρεύμα προς Θήβα.

Αυτή την ώρα στην Αττική, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε όλους τους δρόμους εκτός από τη Λεωφόρο Πάρνηθας που παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω και στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 στρατιωτικου νοσοκομείου προς τον Άγιο Πέτρο.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, απηύθυνε έκκληση χθες στους πολίτες να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις τις επόμενες 48 ώρες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης απηύθυνε ισχυρή σύσταση προς τους οδηγούς βαρέων οχημάτων που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον οδικό άξονα Αθηνών-Θεσσαλονίκης να προτιμήσουν άλλους ανάλογους αυτοκινητόδρομους όπως την Ολυμπία και την Ιονία Οδό, ώστε να αποφύγουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα. Ακόμη, όπως είπε, όσοι οδηγοί Ι.Χ. οχημάτων σχεδιάζουν να μετακινηθούν στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα