ΑΘΗΝΑ
06:06
|
07.06.2026
Και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πάτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πετμεζά και Συγγρού.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ένοπλος εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε εργαζομένους και πελάτες.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν επιτόπου, ωστόσο ο δράστης διέφυγε, με άγνωστη μέχρι στιγμής λεία.

Καθώς φαίνεται οι ληστές δεν πτοούνται από τον χιονιά, καθώς με το καλημέρα της Δευτέρας, είχαμε μια ακόμα ένοπλη ληστεία, αυτή τη φορά στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα περίπου στις 8 το πρωί, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή Βραχνέικα και και με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο δίκυκλα μηχανάκια και διέφυγαν από την περιοχή, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα