ΑΘΗΝΑ
09:34
|
20.04.2024
Για «άρωμα βαθιάς θεσμικής παρακμής», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «άρωμα βαθιάς θεσμικής παρακμής», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης», ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις για συνομιλίες μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και του Μένιου Φουρθιώτη.

«Μιλάμε για έναν υπόδικο, έναν άνθρωπο για τον οποίο ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατήγγειλε ότι εισέβαλε με μπράβους στο Υπουργείο για να τον απειλήσει», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ υπενθύμισε: «μιλάμε για έναν άνθρωπο που, επί της σημερινής κυβέρνησης, είχε συνοδεία 14 αστυνομικούς». «Με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, φαίνεται ότι συνομιλούσε ο κ. Γεραπετρίτης, το νούμερο 2 της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα ποια είναι η σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο και για ποιο λόγο αυτός φέρεται να εκβιάζει μέλη της κυβέρνησης», επισήμανε. «Αυτή η θεσμική παρακμή δεν αξίζει στη χώρα και στους πολίτες. Μαζί με την ανεπάρκεια στην πανδημία και την ακρίβεια, η κοινωνία πληρώνει ακριβά και στα θέματα Δημοκρατίας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι πραγματικό το αίτημα για την πολιτική αλλαγή», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα