ΑΘΗΝΑ
07:15
|
27.04.2024
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. σε μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Φουρθιώτης φαίνεται να αποκαλεί «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα δημοσιοποίηση μηνυμάτων από τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, με τις αποκαλύψεις να αφορούν αυτή τη φορά τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), Νίκο Ρωμανό.

Μάλιστα ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. σε μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Φουρθιώτης φαίνεται να αποκαλεί «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στη συνομιλία, που έχει εμφανίσει ο Φουρθιώτης, ο Ρωμανός φαίνεται να έχει στείλει μήνυμα ζητώντας από τον παρουσιαστή να «κλείσει το σούργελο». Κατά τον Φουρθιώτη, ο Ρωμανός αναφέρεται σε βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο παρουσιαστής τον ευχαριστεί για το μήνυμα και τον ρωτάει αν βλέπει τα αφιερώματα που έχει κάνει σε άλλους υπουργούς, δηλαδή στον Άκη Σκέρτσο, τον Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. Μάλιστα ο Ρωμανός εμφανίζεται να κάνει και υποδείξεις, καθώς πιθανότατα στο «ρεπορτάζ» υπήρχε λάθος στις φωτογραφίες του Γρηγόρη Δημητριάδη.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας που αφορούν τις δηλώσεις του Νίκου Ρωμανου Νίκο Ρωμανό, «ότι «δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», στο @documentonews δείτε ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό του κ. Δημητριαδη σε αφιέρωμα της εκπομπής μου!! Υπάρχουν και αλλά πολλά…. Εδώ μόνο αλήθειες …», αναφέρεται σε ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη στο Facebook, στην οποία ο τηλεπαρουσιαστής απαντά σε προηγούμενη δήλωση του  εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας που αφορούν τις δηλώσεις του Νίκου Ρωμανου Νίκο Ρωμανό, «ότι «δεν είναι σοβαρά…

Posted by Menios Fourthiotis on Monday, January 24, 2022

Νωρίτερα ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι ήταν σε επικοινωνία με τον Μένιο Φουρθιώτη, λέγοντας ότι αυτό συνέβη «όταν «επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του».

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Ρωμανό και Γεραπετρίτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα σημειώνοντας ότι ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κάλεσε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

  • Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;
  • Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα