ΑΘΗΝΑ
07:50
|
26.04.2024
Διεκόπη η υκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο. Προβλήματα και σε τραμ και προαστιακό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και λόγω της κακοκαιρίας, αναστέλλονται σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του προαστικού στο τμήμα Κορωπί -Κάντζα.

Προβλήματα στην κυκλοφορία

Τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική, αυτήν την ώρα, εντοπίζονται στα βόρεια προάστια, με αρκετά οχήματα να έχουν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία.

Στην λεωφόρο Πεντέλης τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση επί της Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και  στη Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος).

Κίνηση στους δρόμους θα συναντήσουν οι οδηγοί και στον Κηφισό αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

The Old Oak: A symbol of endurance

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα