ΑΘΗΝΑ
19:36
|
04.05.2024
Η δικηγόρος διακρίνει παρόμοιο τρόπο συμπεριφοράς των δραστών στις περιπτώσεις της 24χρονης Μπίκα και της 10χρονης Μαρκέλας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύνδεση ανάμεσα στην περίπτωση του καταγγελόμενου ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις κοριτσιών που κακοποιήθηκαν μετά τη χρήση ουσιών διαπιστώνει η γνωστή δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Η δικηγόρος, που έχει χειριστεί μεταξύ άλλων και την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Mαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας σήμερα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε σε τουλάχιστον άλλες δύο επώνυμες καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες χορηγήθηκαν, εν αγνοία τους, σε νεαρά κορίτσια. Ανάφερε χαρακτηριστικά η Ανθούλα Ανάσογλου:

«Υπάρχει ένα περίεργο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη, που δρα εδώ και κάποια χρόνια. Υπήρχε άνδρας μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, ο οποίος, μέσω της 33χρονης (σ.σ. που απήγαγε την Μαρκέλλα) ‘ψάρευε’ κορίτσια».

«Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε μια διασύνδεση που μπορεί να είναι τυχαία. Είναι τυχαίο το γεγονός; Είναι ένα γεγονός, που έχει μεγάλα πλοκάμια; Είναι κάτι που συνηθίζεται και ακόμα δεν ξυπνήσαμε και δεν αφυπνίσαμε τα νέα παιδιά να το δούνε;»

Η ίδια έκανε διασύνδεση των δύο υποθέσεων, εκτιμώντας πως υπάρχει παρόμοιος τρόπος συμπεριφοράς των δραστών στις δύο πολύκροτες υποθέσεις και πως δεν αξιοποίηθηκαν πλήρως στοιχεία που υπήρχαν σε δικογραφίες.

Θεωρεί ως εκ τούτου υποχρέωσή της να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη και να καταθέσει ό,τι γνωρίζει εκ νέου στις εισαγγελικές αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα