ΑΘΗΝΑ
10:10
|
18.04.2024
Ο φερόμενος ως αρχηγός της μίας από τις τρεις ομάδες είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδίων.
Άποψη από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης βρέθηκε εκ νέου, σήμερα, η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επώνυμη καταγγελία γυναίκας η οποία αναφέρεται σε κύκλωμα μαστροπείας που «ψαρεύει» νεαρά κορίτσια –ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών– και τα διοχετεύει σε πάρτι, κατέθεσε ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη.

Ο ποινικολόγος έχει στη διάθεσή του στοιχεία που φέρονται να αποδεικνύουν ότι υπάρχει κύκλωμα που διαρθρώνεται σε τρεις ομάδες, «και δρα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο».

«Ο φερόμενος ως αρχηγός της μίας εξ αυτών ([σ.σ. των ομάδων] είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδιών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργάνωνε κατά μεγάλο βαθμό εκδρομές ανήλικων μαθητριών και μαθητών, κυρίως από ιδιωτικά σχολεία, και μέσω αυτών των εκδρομών γινόταν –και εξ αυτού του λόγου– αλίευση κοριτσιών» είπε ο Νίκος Διαλυνάς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας που έκανε την καταγγελία σημείωσε ότι γνωρίζει τα πράγματα από μέσα και ότι γνωρίζει και άλλες γυναίκες «οι οποίες έχουν βιαστεί και έχουν ταλαιπωρηθεί με άλλους τρόπους».

Εκτός από την Εισαγγελία Εφετών, το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καταγγελίας κατατέθηκε και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ αντίγραφό της θα αποσταλεί και στην Κυπριακή Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συλλήψεις στη Γερμανία για υποψία κατασκοπείας υπέρ της Ρωσίας

BDS Greece: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Γερμανίας

«Καλάθι του Νονού»: Από 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου

Κακοκαιρία προ των πυλών με «πολικό αεροχείμαρρο»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα