ΑΘΗΝΑ
12:27
|
24.04.2024
«Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. «Ανοίγει το κεφάλαιο της τιμωρίας των σκευωρών», είπε ο πρώην Επίτροπος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ολοκλήρωση της έρευνας των πολιτικών που συκοφαντήθηκαν στη σκευωρία NOVARTIS ανοίγει το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πλήρους αποκάλυψης όλων των πτυχών της σκευωρίας, της απόδοσης ευθυνών σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και της υποδειγματικής και αυστηρής τιμωρίας της συμμορίας των σκευωρών, τονίζει σε δήλωση του ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι η ακόλουθη: 

Η ολοκλήρωση της έρευνας των πολιτικών, που συκοφαντήθηκαν στη σκευωρία NOVARTIS, την οποία νοσηρά και εγκληματικά μυαλά έστησαν κατά λειτουργών της Δημοκρατίας και της ίδιας της πολιτείας, ανοίγει το πιο σημαντικό κεφάλαιο, αυτό της πλήρους αποκάλυψης όλων των πτυχών της σκευωρίας, της απόδοσης ευθυνών σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και της υποδειγματικής και αυστηρής τιμωρίας της συμμορίας των σκευωρών.
Για όλα τα πρόσωπα που συκοφαντήθηκαν δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης. Γιατί η εκδίκηση δεν είναι δικαιοσύνη. Η τιμωρία όμως είναι.
Διότι μόνον έτσι θα προστατευθούν οι θεσμοί, η Δημοκρατία και η αξιοπρέπεια των λειτουργών της, ώστε να μην ξαναζήσουμε στην Ελλάδα τέτοια νοσηρά και εγκληματικά φαινόμενα.
Σε ό,τι με αφορά οι τίτλοι τέλους θα μπουν, όταν αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν αυστηρά οι σκευωροί και εκείνοι που ανέλαβαν να εκτελέσουν τα ‘συμβόλαια’ εξόντωσης.

Γεωργιάδης: Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι

«Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, θα το ψάξουμε μέχρι τέλους», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter μετά την αρχειοθέτηση του  φακέλου του. 

«Πριν από λίγο μου παραδόθηκε από τον δικηγόρο μου, τον οποίο θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω διότι σε αυτή την ιστορία στάθηκε στο πλάι μου βράχος και αντιμετώπισε όλη τη συκοφαντία νομικά κατά τον καλύτερο τρόπο, η πράξη αρχειοθέτησης του οικονομικού εισαγγελέα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης. Και συνεχίζει: «Είχα πάντα εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ουδέποτε αυτά τα τέσσερα χρόνια απ’ όταν ξεκίνησε αυτή η δυσώδης ιστορία, μία από τις μεγαλύτερες σκευωρίες στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, αμφέβαλα για την εμπιστοσύνη μου στους θεσμούς και την ελληνική δικαιοσύνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξύλο μέσα στη Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο

Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί

Για να μην κλείσει, το «Αλεξάνδρα», το τελευταίο σινεμά της Καλλιθέας

Κάλπες στη Βόρεια Μακεδονία και στο βάθος η ευρωπαϊκή πορεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα