ΑΘΗΝΑ
17:04
|
19.05.2024
Ερώτηση κατέθεσε σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 προς τους υπουργούς Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Υποδομών και Μεταφορών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 προς τους υπουργούς Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα: «Πλήρης και συνειδητή αποτυχία διαχείρισης μιας προαναγγελθείσας κακοκαιρίας από την Μητσοτάκης Α.Ε. και τους ολιγάρχες που νέμονται τις υποδομές της χώρας».

Στο κείμενο σημειώνεται πως «Η προδιαγεγραμμένη αποτυχία αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανεπάρκεια των κρατικοδίαιτων ιδιωτών που όλο το Μνημονιακό Τόξο προωθεί έναντι οτιδήποτε δημόσιου, γεγονός που χαλυβδώνει έτι περαιτέρω τη θέση του ΜέΡΑ25: Υποδομές και Δίκτυα εκτός πεδίου κερδοσκοπίας. Αποτελούν δημόσια αγαθά, τα οποία πρέπει να λειτουργούν αποκλειστικά υπό δημόσιο έλεγχο. Επανεθνικοποίηση η μόνη λύση.»

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γενικός Γραμματέας του MέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, σε μήνυμά του τόνισε πως η κακοκαιρία απέδειξε πως η πλήρης ιδιωτικοποίηση των εθνικών υποδομών αποτελεί το πρόβλημα και όχι τη λύση.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Κασσελάκης: Σχέση καλής γειτονίας μόνο αν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα