ΑΘΗΝΑ
04:57
|
19.04.2024
«Όλοι στον αγώνα!» αναφέρουν μαζικοί φορείς σε κάλεσμά τους για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12.00 το Σάββατο,29/1.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις 100 πλησιάζουν οι συμμετοχές συνδικάτων, σωματείων και κοινωνικών φορέων της Πάτρας προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη πορεία Πάτρα-Αθήνα που διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο με όλα τα μέσα η Δημοτική Αρχή και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Η κινητοποίηση μαζικών φορέων της Πάτρας προβλέπει την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου, ώστε να ακουστούν τα αιτήματά τους για δικαιώματα στη ζωή, την εργασία και ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Σε ανακοίνωσή τους οι φορείς απευθύνουν γενικό κάλεσμα τονίζοντας: «Όλοι στον αγώνα! Το δίκιο είναι με το μέρος μας».

Συμμετοχή στην μεγάλη πορεία Πάτρα-Αθήνα έχουν δηλώσει 95 φορείς μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Δασκάλων Πάτρας, η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, το  Σωματείο Εργαζομένων Εργοστασίου Πατραϊκής Χαρτοποιίας «Ellite»,το Σωματείο Εργαζομένων LIDL ΒΙΠΕ Αχαΐας, η Ένωση Γονέων Πάτρας, ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Πατρέων και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ (Παράρτημα Πάτρας).

Η αναχώρηση των λεωφορείων και των άλλων οχημάτων που θα μεταφέρουν τους διαδηλωτές από την Πάτρα στην Αθήνα προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου, έξω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα