ΑΘΗΝΑ
20:23
|
18.05.2024
Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες , όπως εκείνες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις φυλακές οδηγείται ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για το βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον μίας ανήλικης στα Πατήσια. 

Ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στη διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων επικαλείται τις διαπιστώσεις ιατροδικαστών σχετικά με το ότι το κορίτσι εμφανίζεται να μην έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή. Ισχυρίστηκε δε πως δεν θα έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και απαίτησε την ανάκλησή του.

Ο 37χρονος ιερέας αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες , μεταξύ των οποίων εκείνες για βιασμόκατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται πως απαιτούσε από την έφηβη φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου για μία περίοδο που αφορά το Νοέμβριο του 2019 ως και το πρώτο εξάμηνο του 2020 όταν η κοπέλα ήταν τότε 14 έως 15 ετών και πήγαινε Κατηχητικό.

Ο Ως γνωστόν είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου,  ενώ βρισκόταν στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Όπλων στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 57 στα Κάτω Πατήσια.

Μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών σε βάρος του περίοικοι της περιοχής μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξαν πως ο φερόμενος σάτυρος ιερέας είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά της περιοχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα