ΑΘΗΝΑ
10:16
|
25.04.2024
Ως τώρα παραμένουν περίπου 500 οχήματα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη ΛΕΑ για να τα παραλάβουν οι οδηγοί σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες σε οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί χτες επί πολλές ώρες στην Αττική Οδό. Ωστόσο σε τμήματα του δικτύου της Αττικής Οδού παραμένουν ως τώρα περίπου 500 οχήματα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη ΛΕΑ ώστε να τα παραλάβουν οι ιδιοκτήτες τους μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Ωστόσο, ήδη από νωρίς απόψε, κάποιοι οδηγοί (κυρίως επαγγελματίες) παρέμεναν στο χώρο τμημάτων του οδικού δικτύου προκειμένου να παραλάβουν τα οχήματά τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αττικής Οδού, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, ενημέρωσε τους οδηγούς πως μπορούν να παραλάβουν τα οχήματά τους από τους ακόλουθα σημεία έπειτα από συνεννόηση με την Πυροσβεστική στο τηλεφωνικό αριθμό 199:

  1. Από Λεωφόρο Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
  2. Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.
  3. Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).
  4. Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα